Vietetään kesän 2023 hauskimmat hetket Yhessä!

Yhessä - Together on Nuorten Kotkien kansainvälinen 80-vuotisjuhlaleiri joka järjestetään Nuoriso- ja leirikeskus Hyvärilässä Pohjois-Karjalassa Pielisjärven rannalla 24.-31.7.2023. - Lisätietoja paikasta

Leirin teemana on yhteisöllisyys joka tulee näkymään leiriohjelmassa ja järjestelyissä, näin ollen leiriosallistuja odotetaan tulevan niin suomesta kuin ulkomailta. Leiri on suunnattu pääpainona lapsille ja nuorille, aikuiset ovat tervetulleita leirille ohjaajan ja vapaaehtoisen roolissa.

Leirillä majoitutaan teltoissa jakautuen leirikyliin, tarjotaan kaksi lämmintä ateriaa sekä aamu- ja iltapalat. Kuljetuksista ja muusta tärkeästä tiedotetaan kevään 2023 aikana. Perinteisesti suurleirit ovat pitäneet sisällään monipuolista kesäulkoilua, luovaa tekemistä, kiinnostavia työpajoja ja muita mukavia aktiviteetteja. Niitä voi odottaa tälläkin kertaa, leirin ohjelma tarkentuu lähempänä leiriä. Ennakkoilmoittautua voi nyt mukaan, tarkat osallistujatiedot kerätään huhtikuun loppuun mennessä.

Hinta: 
195 € leiriviikko (sis. ruoat, majoitus ja yhteiskuljetukset kotimaassa)
80 € kaksi ensimmäistä yötä

Ennakkoilmoittautuminen: Pohjois-Karjalan Nuorten Kotkien Piirijärjestöön 
pohjois-karjala@nuoretkotkat.fi
p. 050 4652625

Some: Löydät leirin Instagramista ja Facebookista nimellä Together2023
Tiedotetaan myös meidän Pohjois-Karjalan Kotkien somekanavissa :)


Nurmeksen Hyvärilässä järjestettävä Yhessä-leiri takaa mukavaa yhdessäoloa ja monenlaista tekemistä niin lapsille, nuorille kuin leirin parissa työskenteleville vapaaehtoisille.

Voit ilmoittautua vapaaehtoistyöntekijäksi moniin erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme vapaaehtoisille ilmaisen osallistumisen juhlaleirille, majoituksen ja ruokailun sekä korvaten matkakulut.
Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://link.webropol.com/s/juhlaleirinvapaaehtoisetPohjois-Karjalan Nuoret Kotkat piirijärjestö ry

pohjois-karjala@nuoretkotkat.fi
p. 050 4652625  

Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!