Vietetään kesän 2023 hauskimmat hetket Yhessä!

Yhessä - Together on Nuorten Kotkien kansainvälinen 80-vuotisjuhlaleiri joka järjestetään Nuoriso- ja leirikeskus Hyvärilässä 24.-31.7.2023

Leirin teemana on yhteisöllisyys joka tulee näkymään leiriohjelmassa ja järjestelyissä, näin ollen leiriosallistuja odotetaan tulevan niin suomesta kuin ulkomailta. Leiri on suunnattu pääpainona lapsille ja nuorille, aikuiset ovat myös tervetulleita leirille ohjaajan ja vapaaehtoisen roolissa. Sivun alta löytyy linkki jos haluat ilmoittautua vapaaehtoiseksi leirille.

Leirillä majoitutaan teltoissa jakautuen leirikyliin, tarjotaan kaksi lämmintä ateriaa sekä aamu- ja iltapalat. Perinteisesti suurleirit ovat pitäneet sisällään monipuolista kesäistä tekemistä, kiinnostavia työpajoja ja muita mukavia aktiviteetteja sekä osallistujien vetämiä toimintoja ja yhdessä viettoa nuotion äärellä. Vesileikkejä ja melontaa, retkiä paikallisessa ympäristössä, leiridisco ja osallistujien toiveiden mukaista ohjelmaa.
Leirillä pärjää hyvin suomen ja englannin kielillä, kuljetuksista ja muusta tärkeästä tiedotetaan kevään aikana!

Täällä (linkki) voit kertoa toiveitasi leiriohjelmistoon!

Hinta: 
195 € leiriviikko (sis. ruoat, majoitus ja yhteiskuljetukset kotimaassa)
80 € kaksi ensimmäistä vuorokautta (sis. ruoat, majoitus)

Ilmoittautuminen: Pohjois-Karjalan Nuorten Kotkien Piirijärjestöön 30.4. mennessä
pohjois-karjala@nuoretkotkat.fi
p. 050 4652625

Some: Löydät leirin Instagramista ja Facebookista nimellä Together2023
Tiedotetaan myös meidän Pohjois-Karjalan Kotkien somekanavissa :)


Nurmeksen Hyvärilässä järjestettävä Yhessä-leiri takaa mukavaa yhdessäoloa ja monenlaista tekemistä niin lapsille, nuorille kuin leirin parissa työskenteleville vapaaehtoisille. Vapaaehtoisten arvokas työ on erittäin tärkeää leirin onnistumiselle.

Voit ilmoittautua vapaaehtoistyöntekijäksi moniin erilaisiin tehtäviin jotka sovelletaan sinulle sopiviksi. Tarjoamme vapaaehtoisille ilmaisen osallistumisen juhlaleirille, majoituksen ja ruokailun sekä korvaten matkakulut.
Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://link.webropol.com/s/juhlaleirinvapaaehtoisetPohjois-Karjalan Nuoret Kotkat piirijärjestö ry

pohjois-karjala@nuoretkotkat.fi
p. 050 4652625  

Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita