Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustyötä sekä lapsen tunne-elämän kehitystä ja eettistä kasvua. Lisäksi aamu- ja iltapäivätoiminnan tulee edistää lasten hyvinvointia, tasa-arvoisuutta yhteiskunnassa, ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja lisätä osallisuutta. Aamu- ja iltapäivätoiminta on perusopetuslain mukaista toimintaa.

Iltapäivätoiminnan sisältöjä omien toimipistepainotusten lisäksi ohjaa perusopetuslaki ja Joensuun kaupungin linjaukset. Tarkempi info toimintaan hakemisesta, kuukausimaksuista, maksunalennuksista ym. löytyy Joensuun kaupungin sivuilta Iltapäivätoiminta


Toiminnassamme kohtelemme lapsia tasa-arvoisesti, jokaisen yksilönä huomioiden.

Toiminnansisältöä suunnitellessamme lasten toiveet ja kiinnostuksen kohteet ovat etusijalla. Yhdessä tekeminen, ulkoilu, pelaaminen, askartelu ja leikkiminen ovat jokapäiväistä elämäämme. Lisäksi iltapäiväkerholaisella on mahdollisuus tehdä läksyjä, levätä tai olla myös itsekseen. Iltapäivätoiminta on lapsen koulunjälkeistä vapaa-aikaa. 
Toimintaa ohjaavat ammattitaitoiset turvalliset aikuiset. Tarjoamme iltapäivätoimintaa toimintapisteissämme Joensuun seudulla arkisin klo 12-16.30 välisenä aikana.

Vapaita paikkoja voi tiedustella elokuusta alkaen Pohjois-Karjalan Nuorten Kotkien toimistolta ja koulujen alettua kerhopisteen ohjaajilta. Kerho puhelimet ovat avoinna vain elokuusta kesäkuun ensimmäiselle viikolle.


Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat piirijärjestö ry

pohjois-karjala@nuoretkotkat.fi
p. 050 4652625  

Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita