Nuoret Kotkat on valtakunnallinen lasten etujärjestö.

Toimintamme pääpaino on tarjota lapsille ja nuorille mielekästä turvallista toimintaa innostavien ohjaajien kera. Toteutamme toiminnassamme Nuorten Kotkien arvoja: Tasa-arvo, demokratia, kansainvälisyys, oikeudenmukaisuus, solidaarisuus ja yhteisöllisyys. 

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen toimintaamme löytyy täältä.

Nuorten Kotkien keskusliiton sivuilta saat lisätietoa strategiasta, kannanotoista sekä ja kansainvälisestä toiminnastamme.

Meille voi myös hakea vapaaehtoiseksi toimintoihin. Vapaaehtoisena pääset toimimaan lasten ja nuorten parissa mm. leireillä ja kerhoissa. Osallistua voi oman innostuksen ja halukkuuden mukaan.


Pohjois-Karjalan Nuorten Kotkien Kotka-toiminnan muotoja ovat: 

Kotka-kerhot: (1 x viikossa kokoontuvia, kestoltaan n. 1-1,5 t ) Kerhojen sisällöt muodostuvat pitkälti kerholaisten toiveiden mukaisiksi.
Leirit: Koulujen loma-aikoihin sijoittuvat 1-5 vrk kestävät leirit, joissa mahdollisuus olla myös päiväleiriläisenä.
Retket: Teemme 1-2 x vuodessa retken johonkin mukavaan kohteeseen.
Tapahtumat: Olemme mukana erilaisissa yleisötapahtumissa omilla toiminnallisilla pisteillämme tai järjestämässä lapsille omaa toimintaa.

Toimintamme on kaikille avointa matalakynnyksistä toimintaa. 
Voittoa tavoittelemattomana järjestönä hinnoittelemme kerhotoiminnan, leirit ja retket mahdollisimman edullisiksi. Lisäksi osanottomaksuja alentavat mahdolliset jäsenalennukset.

Toimintamme rahoitus: Jäsenmaksuilla katamme kerhomateriaalien hankintaa ja avustamme jäseniämme osanottomaksuissa. Valtionavulla organisoimme ja toteutamme tapahtumiamme, retkiä ja leiritoimintaa. Joensuun kaupungin Nuorisotoimelta saamme tiettyjen ehtojen täyttyessä tapahtuma- ja toiminta-avustusta.
Toimintamme perustuu vapaaehtoisuudelle.

Jäsenyys:
Nuorten Kotkien jäsenenä sinulla on voimassa oleva vakuutus kaikissa Kotkien tapahtumissa, kerhoilla ja leireillä.
Saat mahdollisen jäsenalennuksen osanottomaksuihin. (Jäsenmaksun maksaneet)
Jäseniksi liittyneillä on mahdollisuus osallistua myös valtakunnallisisiin sekä kansainvälisiin tapahtumiin, joita ovat mm. Kotka-päivät, Kotkien luontoseikkailu tai kansainväliset leirit joko koti- tai ulkomaassa.
Jäsenenä saat halutessasi kotiisi 2 x vuodessa ilmestyvän jäsenlehtemme Kotka-viestin, sekä sähköpostitse 2-3 krt jäsentiedotteen missä kerromme ajankohtaisista ja tulevista tapahtumistamme. Jäsenmaksulasku saapuu koteihin sähköpostitse vuoden ensimmäisen jäsentiedotteen mukana.

Jäsenmaksut ovat vuodelle 10 €/hlö tai 25 €/perhe. 
Jäseneksi voit liittyä alla olevalla lomakkeella.

Pohjois-Karjala Nuoret Kotkat piirijärjestö ry.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!